Aeroportul Brașov: Legea Terenului a trecut și de Comisia Juridică din Camera Deputaților.

Last Updated on octombrie 4, 2016 Legea Terenului pentru Aeroportul Brașov a trecut astăzi și de Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități din Camera Deputaților.

Guvernul României a fost reprezentat la dezbatere și a exprimat un aviz favorabil în raport cu amendamentele aduse proiectului de către Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități. Și de această dată proiectul a fost susținut în plenul comisiei de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

14081305_294752220892322_430971783_n

„Săptămâna trecută, împreună cu colegii implicați în proiectul Aeroportului am făcut mai multe deplasări la Guvern pentru a pune la dispoziție toate informațiile necesare, astfel încât reprezentanții Ministerului Justiției și cei ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice să avizeze favorabil proiectului nostru legislativ.

Am făcut un pas important în soluționarea problemelor care împiedicau continuarea și finalizarea Aeroportului”, a spus președintele CJ Brașov.

Așadar, deputații juriști au adoptat în unanimitate raportul preliminar și l-au transmis Comisiei pentru Agricultură pentru a-l dezbate și aproba. În urmă cu câteva minute s-au încheiat cu succes și discuțiile în Comisia pentru Agricultură, proiectul primind avizul favorabil.

În cursul săptămânii viitoare inițiativa legislativă privind Aeroportul va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaților.

Previous Story

Brașov! UPDATE! Arestați 30 de zile! Răpită şi violată din faţa Gării! În staţie era destul de multă lume, nimeni nu a sărit să o ajute

Next Story

Brașov: Junii tineri scot fetele la joc, in Coresi Mall