Aeroportul Brașov. „Deputații PSD au plecat ‘în turmă’ din sala de plen, în momentul votului”. Legea Terenului a fost amânată!

Last Updated on octombrie 11, 2016 Legea Terenului pentru Aeroportului a fost amânată oficial la vot pentru săprămâna viitoare. Parlamentarii PSD s-au jucat de-a procedura apoi au fugit din sală, la momentul votului.

Gabriel Andronache, Deputat PNL de Brașov, a transmis un comunicat de presă: Legea privind aeroportul a fost amânată deoarece parlamentarii PSD, după citirea moțiunii au plecat…acasă pentru a nu fi întrunit cvorumul necesar adoptării legilor programate la votul final…inclusiv pentru legea privind aeroportul Brașov Ghimbav.

În ciuda abuzului regulamentar în dezbaterea moțiunii împotriva ministrului Justiției, parlamentarii PNL au revenit în sală pentru votul final programat la 15.30, conform site-ului Camerei Deputaților. Numai că, surpriză, la 15.20 deputații PSD au plecat „în turmă” din sala de plen.

Prin urmare legea privind aeroportul va fi votată săptămâna următoare.
Sperăm că săptămâna viitoare deputații PSD vor lăsa jocurile politicianiste de o parte și vor veni la vot pentru a susține și adopta legea aeroportului!”

Previous Story

Aeroportul Brașov. Abuz al PSD? Votul pentru Legea Terenului AMÂNAT!

Next Story

Primăria Brașov va cumpăra încă 10 tunuri de zăpadă pentru Poiana Brașov