Video Brașov: Tânăra de 24 de ani care i-a înnebunit pe politicieni. Cum poate ajunge deputat în locul multor „experimentați”? Mara Mareş: „Le răspund aici celor care s-au antepronunțat în privința mea, criticându-mă doar prin prisma vârstei pe care o am”

Last Updated on octombrie 26, 2016 Majoritatea politicienilor spun că vor înnoirea clasei politice dar când vine vorba ca o tânără de 24 de ani să candideze pe primul loc pe liste la Camera Deputaților din partea PNL Brașov parcă se dărâmă planeta. I se caută toarte defectele, doar-doar cedează, să rămână ei, „experimentații”.

 

Preşedintele PNL Alina Gorghiu nu a dorit să comenteze afirmaţiile privind „prezenţa amazoanelor pe lista PNL”, despre care a spus că sunt reacţii deplasate ale unora nemulţumiţi de absenţa de pe listă.14877865_329210627446481_1801237303_n

„Nu a fost uşor, a fost o misiune dificilă, o misiune pe care am dus-o la bun sfârşit şi care a dat roade”, a spus Alina Gorghiu, referindu-se la întocmirea listelor de candidaţi.

Ea le-a mulţumit celor din partid care au înţeles nevoia de nou în politică şi nevoia de a aduce eşaloanele doi, trei şi oamenii din societatea civilă, în prim plan.

Mara Mareş are 24 de ani, este din Făgăraş, şi s-a prezentat ca absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. De cel puţin un an activează în organizaţia de tineret a PNL.

Mara Mareş: Le răspund aici celor care s-au antepronunțat în privința mea, criticându-mă doar prin prisma vârstei pe care o am.

Vezi aici Video:

Ce o recomandă pentru statutul de deputat? A spus chiar ea la emisiunea lui Rareș Bogdan.

Previous Story

(FOTO) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere. „Sunt lângă el, abia respiră”. Vezi aici foto:

Next Story

Brașov: Piste de biclete și pe Bulevardul Victoriei