Video Brașov: Mall-ul Coresi. Viermi în mâncarea chinezească? Vezi ce au găsit inspectorii OPC în urma controlului

Last Updated on septembrie 28, 2016 Un client nemulțumit a tirmis redacțiilor fotografii în care spune el erau viermi în mâncarea chinezească. Inspectorii OPC au constat însă că este vorba de cu totul altceva.

“Aveti grija ce mancati, am postat poze foarte clare! Dupa discutia cu bucatarul si cu seful de tura, au retras recipientul cu “Vita picanta”.
Acesta a fost anuntul care a aruncat in aer online-ul romanesc, mare iubitor de preparate chinezesti. Suparat ca a platit 19 lei pe o vita asezonata cu paraziti, clientul si-a varsat naduful pe internet, potrivit stirilekanald.ro.

14518219_313731092327768_2097252048_n

Postarea a ajuns pana sub nasul celor de la OPC, care s-au sesizat.Cu asa zisii viermi in fotografii, inspectorii au descins la restaurantul cu pricina. Numai ca, in urma controlului…surpriza!

“Sosul de fasole pe care ei il folosesc in compozitia si in componenta anumitor produse finite si unde, intr-adevar dupa aceasta procesare apar si raman acesti foliculi de fasole care seamana intr-adevar perfect cu niste viermi”, spune Sorin Susanu, comisar sef al CRPC Centru.

Asadar, viermele care a intors pe dos stomacul clientului era, in realitate, un biet muguras. De altfel, si pe pagina reclamantului au fost cativa amici care-au mirosit incurcatura.

14483476_313731088994435_161674343_n

– E cu muguri de bambus, dar nu te-ai prins tu…

– Erau viermi! Unii erau pe jumatate iesiti din carne.

Am probat de fata cu bucatarul. Am presat unul cu furculita si, instant, bucatarul a început sa se scuze.
Vezi aici Video:
Watch video!

Totusi, cei de la DSV au luat probe din mancare, ca sa elimine orice suspiciune. Barbatul care a raspandit fotografiile nu a putut fi gasit pentru un punct de vedere. Nici macar de catre cei de la OPC.

Previous Story

Brașov: George Scripcaru, dosar la DNA pentru șmecherie cu automobile. Vezi cum proceda:

Next Story

UPDATE! Aeroportul Brașov. Legea terenului a fost amânată în Camera Deputaților. Vezi motivul: