FC Brașov a scăpat de FALIMENT! Vezi ce au spus judecătorii:

Last Updated on septembrie 28, 2016 FC Brașov „are zile”. Judecătorii au acceptat continuarea activității evitând astfel falimentul acestui club de tradiție.

Soluția, pe scurt:
„Admite cererea formulată de creditoarea SC ICIM SA prin lichidator Top Expert SPRL. Repune creditoarea ICIM în termenul de depunere al planului de reorganizare al debitorului SC FC Brașov SA, planul urmând să fie depus în termen de 15 zile de la încetarea împiedicării.

Respinge cererea de deschidere a falimentului formulată de administratorul judiciar CII Gheorghe Alexandru Cosmin și de creditorul Szabo Adrian.
Dispoziția este executorie și se poate ataca prin apel în termen de 7 zile”.
De asemenea, s-a acordat termen de control în dosar pentru data de 7 decembrie, informează mytex.ro.

„Vă solicităm să admiteţi întocmirea unui nou plan de reorganizare al clubului. În acest moment, FC Braşov îşi desfăşoară activitarea, am recuperat de la Steaua 375.000 de euro din transferul lui Chipciu la Anderlect şi s-au plătit la bugetul de stat toate obligaţiile curente în valoare de aproximativ un milion de lei. Sunt discuţii şi contracte preliminare cu 30 de sponsori care se pot finaliza doar când vom avea o situaţie certă a clubului“, a spus Laurenţiu Nica, reprezentantul TOP Expert SPRL care se ocupă de reorganizarea clubului, citat de adevarul.ro.

14483855_313597099007834_1893557253_n

FC Brașov va juca duminică împotriva echipei Chindia Târgoviște, echipă care se află pe locul trei, la egalitate de puncte cu echipa noastră.

Previous Story

Corona Brașov a învins Ujpest cu 4-1. Prima victorie în ultimele trei meciuri pentru ardeleni

Next Story

Brașov: SCANDAL! Universitatea Transilvania propune uciderea a 482 de pisici sălbatice și râși. Vezi reacția asociației ecologiste WWF-Romania: