„Domnule Președinte al Franței, data viitoare cînd veniți la Brașov, să cereți călătoria cu avionul sau pe autostrada”

Last Updated on septembrie 13, 2016 Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a ajuns, luni seară, în România, însă vizită de stat începe oficial marţi, când se va întâlni cu omologul sau român, Klaus Iohannis. Printre cele mai importante lucruri pe agenda se numără şi inaugurarea fabricii de elicoptere Airbus de la Ghimbav.

Un brașovean, Ady Niculanemulțumit de faptul că nu avem Aeroport și Autostradă, i-a transmis președintelui Franței un mesaj pe Facebook:
„Domnule Președinte al Frantei , va rog personal , data viitoare cînd veniți la Brașov să cereți călătoria cu avionul sau pe autostrada , poate așa reușesc si cei din conducerea mizerabilă a acestui stat să facă ceva …. Vedeți , au asfaltat deja un drum pentru dvs. …… Altcumva , suntem condamnați să venim noi în Franța …. Cu stima , un locuitor neliniștit din Brasov …”

Șeful Hexagonului va fi primit, la ora 9:00, cu onoruri la Palatul Controceni şi va avea o discuţie cu Iohannis, iar apoi cei doi vor pleca spre Institutul de la Măgurele.

Aici vor semna acorduri importante în domeniul educaţiei şi cercetării, informează puterea.ro. Ulterior, Hollande şi Iohannis vor participa la un forum pe teme economice “Parteneriatele franco-române de viitor”, potrivit programului anunţat de Palatul Elysee.

La ora 13:00, Hollande se va întâlni cu premierul Dacian Cioloş în cadrul unui prânz oficial.

De la Bucureşti, preşedintele francez se va deplasa în judeţul Braşov, unde va inaugura fabrică de elicoptere Airbus de la Ghimbav, iar la eveniment va fi prezent şi premierul Dacian Cioloş.

Marţi seară, Klaus Iohannis va oferi o cină oficială pentru preşedintele francez.

Previous Story

Aeroportul Brașov în dezbatere la Comisia Juridică a Senatului, miercuri

Next Story

Brașov: Magazinul Lidl din Tractorul este închis astăzi şi mâine. Vezi de ce: