Brasov: Noi „săli de fitness în aer liber”. Vezi unde vor fi amplasate:

Last Updated on septembrie 26, 2016 Primăria Brașov a decis extinderea proiectului de amplasare a echipamentelor de fitnes în parcurile din oraș. Până la sfârşitul acestui an, vor fi instalate trei seturi de echipamente de fitness, fiecare având câte 10 aparate.

Dintre acestea, un set va fi adaptat persoanelor cu dizabilităţi, care, cel mai probabil, va fi instalat în parcul de pe Bulevardul Ştefan cel Mare, unde în această primăvară a fost amenajat un spaţiu de joacă pentru copii cu dizabilităţi, informează bzb.ro

Pentru instalarea aparatelor de fitness există solicitări din mai multe zone ale oraşului. Astfel, braşovenii au propus montarea unor astfel de aparate în Complexul Studenţesc Memorandumului, în zona Pavilioanelor CFR (Cartierul Craiter), pe strada Bronzului (Cartierul Tractorul), la Pietrele lui Solomon, la Pasajul Fartec şi la parcul INA din Livada Poştei.

În prezent, se va face o analiză cu privire la locaţiile unde urmează a fi montate echipamente. Pentru a satisface cât mai multe solicitări, cei din Primăria Braşov iau în calcul separarea elementelor seturilor de fitness. Pentru noua instalaţie „street workout” sunt analizate două zone, respectiv parcul din Centrul Civic şi Parcul Tractorul.

La nivelul municipiului Braşov sunt 19 zone în care sunt instalate aparate de fitness şi unul de street workout.

Previous Story

Accidente Brașov: Loviți de mașini. Un bărbat a murit, iar un copil de opt ani este în stare critică

Next Story

(Foto) Accident Brașov: O persoană a murit, alte cinci au fost rănite. Vezi aici foto: