Brașov: Gravida lovită pe trecerea de pietoni se întoarce din clinica din Israel! “Se văd rezultatele, dar suntem departe de o minune!”

Last Updated on septembrie 22, 2016 Iulia Ganea, tânăra gravidă care a fost spulberată pe trecrea de pietoni va fi adusă îănapoi la Brașov de la clinica din Israel, la sfârșitul lunii.

In urma accidentului din urma cu un an si jumatate, Iulia a intrat in coma, iar baietelul pe care il purta in burta a murit. Dupa cateva luni de coma, starea Iuliei s-a ameliorat, ea aflandu-se acum intr-o stare descrisa de medici ca fiind una neuro-vegetativa: nu comunica si nimeni nu stie daca aude sau intelege ce i se spune, informează stirilekanald.ro.

14442636_310615522639325_871848898_n

Dupa tragedie, Iulia a suferit, la un spital din Bucuresti o operatie pe creier, apoi alta, in Sibiu, la inceputul anului. De la mijlocul lui aprilie, familia Iuliei a hotarat sa o transfere pe tanara, cu ajutorul banilor stransi din diverse campanii umanitare, intr-o clinica in Israel.

Acolo, Iulia a fost supusa unor terapii extrem de dure, iar primele rezultate s-au vazut. Laurentiu, sotul Iuliei, ne-a declarat ca pentru o singura zi de spitalizare in respectiva clinica s-a platit 1030 de dolari. Din pacate, banii s-au terminat iar Iulia va fi adusa acasa la sfarsitul acestei luni.

“Se vad ceva rezultate, dar tot suntem departe de minune. Mai este mult de munca si din pacate suntem nevoiti sa ne intoarcem acasa in curand, dar mergem inainte,nu renuntam”, spune sotul Iuliei.

In 18 mai 2015, Iulia Ganea era spulberata pe trecerea de pietoni de o masina la volanul careia se afla Liviu Neculicioiu, un angajat al Primariei Cristian. Soferul era baut si circula cu viteza excesiva prin localitatea brasoveana.

Previous Story

Brașov: ATENȚIE! RAT modifică traseul și orarele mai multor linii de autobuz, vineri și sâmbătă

Next Story

Brașov: Spectacol de Operă, unic în lume, susţinut de copii la Mall-ul Coresi. Intrarea este liberă