Aeroportul Brașov: NU se lasă. Adrian Veștea, președintele CJ, merge din nou la Parlament pentru Legea Terenului

Last Updated on septembrie 23, 2016 Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, merge din nou în Parlament pentru a participa la discuțiile în privința aeroportulu. Acesta va lua parte luni, 26 septembrie 2016, la lucrările Subcomisiei pentru agricultură și ale Comisiei Juridice, de Disciplină și Imunități din cadrul Camerei Deputaților.

Totodată, luni, 26 septembrie 2016, la sediul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice se va constitui un grup de lucru în vederea definitivării punctului de vedere al Guvernului asupra propunerii legislative de modificare a Legii nr. 297/2015 privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului şi din administrarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov, judeţul Braşov, în domeniul public al judeţului Braşov şi în administrarea Consiliului Judeţean Braşov, pentru realizarea obiectivului „Aeroport Internaţional Braşov-Ghimbav”, informează mytex.ro

Grupul de lucru va fi format din reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Transporturilor, Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Ministerului Justiției, Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești”, Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr și Consiliului Județean Brașov.

Președintele CJ Brașov a fost de două ori la Senat, pentru a se asigura că proiectul de lege intră în dezbatere în procedură de urgență, ceea ce s-a și întâmplat, actul normativ fiind aprobat în unanimitate. Acesta a fost trimis acum la Camera Deputaților, unde intră la analiză în comisii.

Previous Story

Brașov: Sunteți invitați la Noaptea Albă a Galeriilor. 13 spaţii din Braşov vor găzdui expoziţii şi evenimente dedicate artei contemporane

Next Story

Brașov: Chinezii deschid o fabrică unde vor produce piese pentru Mercedes