Aeroportul Brașov. Legea terenului a fost amânată în Camera Deputaților. Vezi motivul:

Last Updated on septembrie 27, 2016 Legea Aeroportului, după ce a fost votată în unanimitate în Senat, are parte de un prim „blocaj” în Camera Deputaților.
Astăzi ar fi trebuit să aibă loc dezbaterile pe tema acestei legi atât în Comisia pentru Agricultură, cât şi în cea Juridică, însă acestea au fost amânate, existând un „blocaj” în prima comisie.

„S-a amânat pentru o săptămână proiectul Legii Aeroportului, pe motive procedurale. Comisia pentru Agricultură nu a fost încă sesizată de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, deşi ar fi trebuit şi pentru ca Guvernul să depună punct de vedere scris, conform Regulamentului Camerei Deputaţilor”, a explicat deputatul liberal Gabriel Andronache pentru mytex.ro.

Din acest motiv, proiectul nu a intrat azi nici în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, aşa cum era stabilit încă de săptămâna trecută.

Concret, după cum a precizat şi preşedintele Consiliului Judeţean Braşov Adrian Veştea, care a asistat ieri la o parte din discuţiile din cadrului unui subgrup al Comisiei pentru Agricultură, deputaţii au nevoie de un răgaz pentru a studia documentele depuse la dosar, după care să se pronunţe spre avizare.

Previous Story

Accidente Brașov: Pieton lovit de mașină, femeie lovită de tren

Next Story

Brașov: Povestea poliţistului care ţine de mână un copil pierdut în parc. „Eu l-am căutat pe Republicii, dar şi în parc”