Aeroportul Brașov: Adrian Veștea din nou la Senat pentru aprobarea Legii Terenului

Last Updated on septembrie 20, 2016 Legea Terenului pentru Aeroportul Brașov va fi supusă la vot astăzi în plenul Senatului. Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a fost ieri la Parlamentul României, unde a discutat cu liderul Grupului Parlamentar PNL din Senatul României, Ioan Popa, tema principală fiind Legea Aeroportului de la Ghimbav.

„Am insistat ca în plenul Senatului să se dezbată şi să se voteze în această săptămână Legea privind Aeroportul. Liderul de grup mi-a promis sprijinul senatorilor PNL pentru discutarea cu prioritate a proiectului nostru legislativ. Îmi exprim speranţa că toate grupurile parlamentare din Senatul României, inclusiv grupul PSD, vor susţine propunerea legislativă, astfel încât săptămâna viitoare să înceapă dezbaterea la Camera Deputaţilor”, a afirmat preşedintele CJ Braşov citat de bzb.ro.

14328813_306145613086316_1710510811_n

Solicitarea Grupului Senatorial PNL de introducere pe ordinea de zi a proiectului de lege privind Aeroportul a fost admisă, fiind luată în calcul şi scrisoarea preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov adresată Camerei superioare a parlamentului în 29 august, prin care s-a solicitat dezbaterea acestui proiect în procedură de urgenţă.

Proiectul legii privind aeroportul se a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei de ieri a Senatului, la punctul 2 de la capitolul „Iniţiative legislative”, însă nu a mai fost dezbătut.

Mai precis, potrivit senatorului braşovean Nicolae Vlad Popa (PNL), în jurul orei 18.00, s-a anunţat că a fost depăşită ora pentru votul proiectelor ordinare ordinare şi s-a trecut la votul final pentru pentru legile organice.

„Cel mai probabil, Legea Aeroportului Braşov va fi dezbătut în şedinţa de mâine (astăzi – n.r.)”, a precizat Popa.

Previous Story

(Foto) 3 Accidente în Brașov: GRAV! „Fetiță de 6 ani lovită la cap și un bebeluș. Mama lor este întinsă pe iarbă. Acum a ajuns SMURD” Vezi aici Foto:

Next Story

Brașov: Abonamente gratuite pe toate liniile RAT, pentru elevi. Vezi de când: