Brasov: Concert Horia Brenciu la Sala Sporturilor

Last Updated on august 30, 2016 Horia Brenciu va susține un concert pe 7 octombrie, la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”, alături de instrumentiştii prestigioşi care alcătuiesc HB Orchestra.

Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi si momente surprinzătoare. Concertul face parte dintr-un turneu naţional în 11 oraşe, care începe în 6 octombrie şi se va încheia în 5 noiembrie, în Capitală, la Sala Palatului, informează bzb.ro

Evenimentul face parte din Programul naţional cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului – CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Bilete se găsesc la Sala Sporturilor, dar şi pe eventim.ro, bilete.ro, ticketnet.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Deputatul Gabriel Andronache (PNL) cere senatorilor să semneze o adresă privind urmarea procedurii de urgenţă în cazul „Legii terenului aeroportului”

Next Story

Accident Brasov: Strada Carpaților a răsunat de strigătele disperate ale unei tinere implicate în tamponare. Vezi aici foto: