Aeroportul Brașov: Wizz Air inaugurează 4 zboruri spre Germania, Italia și Spania de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Noi încă ne facem că o să construim

Last Updated on august 17, 2016 Veste foarte bună pentru brașovenii care vor să meargă cu avionul spre Germania, Italia și Spania. Wizz Air inaugurează vineri oficial baza de pe aeroportul internațional Sibiu. Iar din din weekend se va zbura oficial către Nuremberg, München Memmingen, Milano Bergamo şi Madrid.

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, inaugurează vineri de la ora 11.00 la Sibiu cea de-a şaptea bază a companiei în țara noastră. Odată cu noua aeronavă Airbus A320 alocată bazei din Sibiu, Wizz Air va lansa noi rute către Nuremberg, München Memmingen, Milano Bergamo şi Madrid asta după ce în prealabil a crescut și numărul zborurilor către Londra Luton la cinci pe săptămână.

14018081_290461187988092_1043464361_n

Wizz Air a investit 100 de milioane euro pentru noua bază din Sibiu şi a angajat 36 de persoane din regiune, în cadrul echipajelor pentru noua aeronavă, ceea ce va face ca numărul angajaţilor din România să ajungă la 600. De asemenea, baza va contribui la economia locală, prin facilitarea de locuri de muncă indirecte în cadrul aeroportului, în transporturi şi în industria de turism. La nivelul întregii ţări, operaţiunile Wizz Air au susţinut crearea a mai mult de 3.300 de locuri de muncă în domeniile complementare.

Aeroportul Brașov, după cum se știe, va fi inaugurat în 2216, lucrările fiind executate în regim de urgență. 30 de macarale sunt la acest moment pe aeroport pentru a finaliza construcția în martie 2216

Previous Story

Brașov: Se CONSTRUIEȘTE. Vezi cum arată acum Piața de Miercuri

Next Story

Brașov: De ce traversează acești pietoni pe roșu? Le începea serialul preferat? Venea vecina de la discotecă și trebuiau să vadă cu cine și cum este îmbrăcată?