Accident Brașov: În sensul giratoriu. „Never ever sa intri în giratoriu paralel cu un Tir”

Last Updated on august 24, 2016 Șoferul unui Volkswagen a vrut să fie „îndrăzneț” și a intrat într-un sensu giratoriude pe ocolitoare paralel cu un tir. Mare greșeală.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov Adrian Gheorghe a scris; Trebuie să fi prea sofer să intri în giratoriu, atâta timp cât știi că un tir never ever nu poate să se încadreze pe o singura banda

 Blend
14089029_304336403291685_3135999954822054439_n
Florin AdrianMulti habar nu au ca tresa faca bucla pe a 2 a banda
Vargha RObigiratoriu acela fara sa l tai cu tiru nu te incadrezi e ca cel din harman si leroy…
Costea DanielDupa parerea mea se vede clar ca asta a taiat giratoriu ca un nesimtit, ca loc era destul sa isi pastreze banda. Eu am intrat in giratoriul acela cu tiru in drepta si nu s-a intamplat nimic si nici nu am deranjat cu ceva.
Mihai IonescuDin categoria never ever. Never ever sa intri în giratoriu paralel cu un Tir
Danny BebeNu ai cum sa iei acel sens cu tirul pe o singura banda Costea Daniel nici o dată este destul de mic si remorca îți va ajunge întotdeauna pe banda a doua așa ca de asta nu intru în giratoriu cu un tir, autocar,autobuz,etc
Madalin Craciun în România încăpățânarea este foarte mare… putea prea bine sa lase tir-ul sa treacă… asta e prostia romanilor!!
Previous Story

Brasov : Baza Olimpia ar putea fi cumpărată de tenismenul Traian Marcu

Next Story

Brașov: A fost stabilită locația pentru noul spital regional. Medicul Dan Grigorescu: „Mulțumim, George Scripcaru! Mulțumim, Adrian Veștea! Mulțumim, Vlad Voiculescu!”