Polițistul Marian Godina: „Brașov e oraşul unde dau amenzi, rețin permise”. Vezi cum a reacționat o femeie când copilul a vrut să cumpere cartea polițistului:

Last Updated on iulie 25, 2016 În weekend a avut loc Targul de Carte Libris în Piața Sfatului, ocazie cu care polițistul Marian Godina a simțit, din nou, „aprecierea” unora dintre brașoveni.

Pe Facebook, Polițistul Marian Godina: „Brașov e oraşul unde dau amenzi, rețin permise”. Vezi cum a reacționat o femeie când copilul a vrut să cumpere cartea polițistului: 1Marian Godina a scris:

La târgul de carte de la Braşov, care a avut loc în Piața Sfatului şi care tocmai s-a încheiat, băieții de la Curtea Veche s-au amuzat la câteva dintre reacțiile celor care vedeau cartea mea la standul editurii şi strâmbau din nas. Le-am explicat că e normal să fie aşa, e oraşul unde dau amenzi, rețin permise etc.

Am aflat că într-una din zile, un copil însoțit de tatăl lui a luat cartea mea pentru copii şi a zis că o vrea. Tatăl a luat-o şi s-a dus cu ea la casă, dar când să o plătească a venit soția şi i-a smuls-o din mână, punând-o înapoi pe raft.

-Ăsta e ăla de i-a luat permisul lu’ Andreea!!!
-No şi ce dacă, o iau că o vrea ăsta micu’. Şi nici nu-i scumpă.
-Nu iei nimic! Nici gratis nu îmi trebuie! Dacă ai luat cartea asta, cu mine nu mai discuți!
Bărbatul a executat dispoziția soției şi au plecat cu copilul nedumerit.

Previous Story

Accident Brașov: Un scuter și o mașină s-au lovit lângă lacul Noua

Next Story

Brașov: Două facultăţi au anul acesta peste 10 candidaţi pe loc