Brasov: Drumul până în Poiana ar putea să coste doar 2 lei

Last Updated on iulie 22, 2016 Consilierul local Adrian Oprică nu crede că mai este justificată achitarea unui bilet de 5 lei spre Poiana Braşov, mai ales că transportul se face cu acelaşi tip de autobuz.

„Este un proiect pe care grupul Partidului Naţional Liberal îl susţine. Practic, această linie 20 leagă municipiul Braşov, Livada Poştei, de Poiana Braşov, care este un cartier al Braşovului şi este normal ca şi cetăţenii care locuiesc în Poiana Braşov să beneficieze de acelaşi tarif într-un transport intern în municipiul Braşov”, a explicat joi Adrian Oprică, consilier local, citat de stiri.rttbrasov.ro

De posibila reducere a tarifului vor beneficia, spune Oprică, aproximativ 300 de braşoveni care locuiesc în Poiana Braşov, dar şi cei care fac naveta la serviciu în staţiune.

În prezent, o călătorie în municipiul Braşov costă 2 lei iar cel mai lung traseu trece de 20 de minute, cât durează drumul până în Poiană. După ce RAT a luat decizia să se poată călători cu un bilet timp de 50 de minute, o călătorie acoperă practic mult mai mult timp decât durata drumului până în staţiune.

Previous Story

Accident Brașov: Motociclist lovit de un autoturism, lângă Primărie

Next Story

Echipa de hochei Corona Braşov își prezintă echipa în Piața Sfatului