Brasov: Caravana Filmelor NexT ajunge pe Aleea de sub Tâmpa

Last Updated on iulie 26, 2016 Caravana Filmelor NexT e o parte a Festivalului Internațional de Film NexT revine și în acest an la Brașov. Evenimentul va avea loc în perioada 11-12 august, pe Aleea de sub Tâmpa.

Cu această ocazie brașovenii vor avea ocazia să urmărească cele mai bune scurtmetraje ale ultimilor ani. Producţiile, româneşti şi internaţionale, sunt reunite în patru programe tematice speciale: NexT Romanian Shorts, Oscar’s Night, Best of NexT şi NexT Out in Space, informează bzb.ro

Caravana_Filmelor_NexT_in_Brasov

„Caravana Filmelor NexT e o parte a Festivalului Internațional de Film NexT  împachetat într-o mașină, care la început de august cutreieră țara în lung și-n lat. Din vârful muntelui în jos, pe dealuri și câmpii.

Mai mult decât o serie de proiecții de film, Caravana NexT e o experiență, un cinema itinerant care duce scânteia filmelor scurte din oraș în oraș.

Aducem cu noi un coș de filme scurte aplaudate la NexT în cei zece ani de festival și, pentru că afară e vară și miroase a vacanță, parcăm la iarbă verde, în parcuri, pajiști și grădini și ne întindem păturile pentru picnic și cinema sub clar de lună.

Festivalul Internațional de Film NexT, inițiat în anul 2007, este cel mai mare eveniment dedicat filmelor de scurt și mediu metraj din România, cu o selecție care reunește peste 100 de scurtmetraje în fiecare an, prezentate în cadrul celor două secțiuni competiționale și a numeroase programe speciale”, transmit organizatorii.

Previous Story

Brasov: PREMIERĂ! Comisia de Sănătate a CJ chiar vrea să rezolve problemele din spitale

Next Story

Brașov: Modificări de ultimă oră în proiectul Mall-ului de la Hidro