ATENȚIE! Drumul de legătură dintre Brașov și Sânpetru ar putea fi închis trei luni

Last Updated on iulie 27, 2016 Drumul de legătură dintre Brașov și Sânpetru ar  putea fi închis pentru trei luni după ce constructorul tronsonului II al ocolitoarei Braşovului a solicitat în Comisia de Circulaţie acest lucru.

Mai exact constructorul a solicitat închiderea segmentului de drum din zona intersecţiei strada 13 Decembrie – DJ 103 timp de trei luni, între 1 august și 31 octombrie.

Având în vedere că traficul pe ruta Sânpetru-Braşov este intens (mulţi cetăţeni sunt nevoiţi să facă naveta), primarul George Scripcaru a cerut variante de ocolire a zonei afectate, precizând că nu se poate ca timp de trei luni să nu existe o legătură directă între cele două localităţi, informează mytex.ro

Reprezentanţii constructorului, ai CNADNR şi ai Primăriei Braşov, precum şi autorităţile din Sânpetru vor lucra împreună şi s-au angajat că, dacă vor avea front de lucru, tronsonul II va fi deschis în noiembrie – decembrie (inclusiv pasajul).

Prefectul Ciprian Băncilă, care a fost prezent la discuţie, le-a cerut un termen clar pentru finalizarea lucrărilor, ţinând cont de blocajele care există în fiecare dimineaţă pe sensul spre Braşov şi în fiecare după-masă pe sensul spre Sânpetru.

Săptămâna viitoare se va intra în Comisia de Circulaţie cu propunerea soluţiilor de ocolire a zonei.

Previous Story

Aeroportul Brașov vs Aeroportul Oradea. Au investit 30 de milioane de euro iar de acolo zbooară o singură companie aeriană, spre o singură destinație. Nu mai bine ne dădeau nouă banii?

Next Story

Accident Brașov. TRAGIC! Bărbat decapitat de tren în spate la Carrefour!