Accidente Brașov: Zi neagră pentru … dubițe. Unul s-a trezit cu un Ford în el, altul și-a pierdut sute de sticle de bere

Last Updated on iulie 27, 2016 Ieri a fost zi neagră pentru doi conducători de dubițe. Unul s-a trezit cu un Ford în el, altul și-a pierdut sute de sticle de bere.

Un autoturism marca Ford și o dubă au intrat în coliziune, marți în jurul orelor 20.00, în sensul giratoriu de la intersecția străzii Griviței cu strada Plevnei, informează mytex.ro. Un martor care a făcut o fotografie la fața locului, pentru a o posta pe Info Trafic Brașov, a explicat că „un Ford a intrat într-o dubă, fără pagube mari”.

13823720_278805839153627_1256048097_n

Așa cum se poate observa în imagine, șoferul autoturismului a intrat în partea din stânga-spate a dubei, probabil în momentul în care a vrut să facă dreapta, pentru a ieși din sensul giratoriu.

 

Superstiţia cum că marţea ar fi o zi cu „trei ceasuri rele” a probat-o ieri un şofer, care a avut parte de cel puţin unul dintre acestea. Circulând în sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului Saturn cu Calea Bucureşti, conducătorul a avut neplăcuta surpriză să „scape” pe asfalt marfa pe care o avea în duba pe care o conducea, sute de sticle de bere şi suc, informează bzb.ro.

13643954_278805842486960_657965775_n

(foto: Accidente Brașov: Zi neagră pentru ... dubițe. Unul s-a trezit cu un Ford în el, altul și-a pierdut sute de sticle de bere 1 Andrei Bichir via INFO TRAFIC jud. BRASOV)

Unul din martori, braşoveanul care a postat pe Facebook imaginea, declară că şoferul respectiv ar fi intrat cu viteză cam mare în sensul giratoriu, astfel că uşa de pe lateral a autovehiculului a cedat.

Previous Story

De ce nu avem Autostrada Brașov – Comarnic? Vezi ce ne minte fostul premier Victor Ponta:

Next Story

Aeroportul Brașov vs Aeroportul Oradea. Au investit 30 de milioane de euro iar de acolo zbooară o singură companie aeriană, spre o singură destinație. Nu mai bine ne dădeau nouă banii?