Accident Brașov: UPDATE! Vezi aici video de la ciocnirea violentă motocicletă-mașină de teren

Last Updated on iulie 20, 2016 Tragedie ieri în Brașov. Doi motocicliști au fost uciși violent după ce un șofer a intrat în ei cu o mașină de teren. Șoferul spune că nu i-a văzut.

Unul dintre tineri a fost proiectat la câţiva metri de la locul impactului iar celălalt mult mai departe, la aproape 30 de metri. La locul accidentului au ajuns în câteva minute medicii de la ISU şi de la Ambulanţă, informează rttbrasov.ro.

13820800_274750779559133_697948230_n

Martorii spun că motocicleta venea dinspre Sânpetru şi cel mai probabil nu a fost văzută de şoferul maşinii de teren.

„Eu doar am coborât, că am văzut victimele, şi am sunat la SMURD. Am coborât să-i ajut pe ei, să văd dacă mai trăiesc”, a precizat astăzi, un braşovean. „Motociclistul venea dinspre Sânpetru şi cred că a ieşit de la ITP, de acolo. Jeep-ul a ieşit de aici.

Eu mergeam către Sânpetru şi când m-am uitat în oglindă am văzut că iese fum, N-am remarcat că mergeau cu viteză”, a afirmat marţi, un şofer. „Am auzit o bubuitură. Prima oară am auzit motorul turat apoi am auzit o bubuitură. Am ieşit pe geam şi am văzut lumea că începea să fugă”, a precizat astăzi, o altă braşoveancă. „Eram la bloc şi am auzit că s-a turat motorul şi după două secunde am auzit bubuitura”, a afirmat un alt braşovean.

13819421_274750776225800_825035444_n

La volanul maşinii de teren era un bărbat de 42 de ani, care se pare că nu a acordat prioritate la ieşirea din parcare. Nici el şi nici pasagera de pe locul din dreapta nu au fost răniţi în accident.

Vezi aici Video:

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat peste o oră.

Previous Story

Brașov: „Isteț”. A ajuns cu maşina în lacul Noua. Vezi cum a reușit:

Next Story

Video Brașov: UPDATE! Vezi ce conținea valiza care a blocat strada Lungă după un apelș telefonic „anti-terorist”