Video Brasov: IMAGINI REVOLTĂTOARE Maşinile mai multor locatari, distruse de un vecin nervos. În mod repetat

Last Updated on iunie 10, 2016 Un bărbat terorizează de câteva luni zeci de brașoveni. Le distruge mașinile, le taie cauciucurile în miez de noapte iar acum îi ia și la bătaie. Poliția îl reține pentru 24 de ore apoi îi dă drumul.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un cartier braşovean sunt revoltătoare. Acelaşi bărbat care în urmă cu câteva zile tăiase cauciucurile mai multor maşini, acum a trecut la distrugerea unei maşini prin lovire repetată cu piciorul, informează romaniatv.net.

După un apel la 112, poliţia şi jandarmii au ajuns în scurt timp la faţa locului şi l-au căutat pe individ toată noaptea. În cele din urmă, el a fost găsit , dus la Secţia de Poliţie din Braşov, iar după 24 de ore a fost eliberat din nou.

Oamenii sunt îngroziţi că de fiecare dată bărbatul este lăsat în libertate şi le este teamă că omul se va răzbuna din nou pentru că a fost reclamat la poliţie.

“În dimineața zilei de 4 iunie 2016, în jurul orei 04:15, același vecin care tăiase cauciucurile mai multor mașini din zona străzii Zorilor din Brașov, Teiu Mihai, ne-a distrus mașina, după ce la miezul nopții stropise ușa apartamentului părinților mei cu benzină.

Chiar înainte să coboare la autoturism dăduse cu picioarele în ușa apartamentului nostru, tata a încercat să-l prindă, individul l-a bruscat, iar tata a alunecat și și-a dislocat umărul și a suferit o fractură în zona palmei. După ce ne-a distrus mașina, Teiu Mihai a fugit.

Poliția a venit la scurt timp după care am ajuns și eu. A venit și SMURD-ul, l-a dus pe tata la spital și în tot acest timp eu, jandarmii și poliția l-am căutat pe individ. În cele din urmă acesta a fost găsit, dus la Secția 4 de Poliție Brașov, iar după 24 de ore a fost eliberat.

Între timp noi am umblat ba la Poliție, ba la asigurări, ba la service, ba la spital, la medici, la Medicina Legală, la Parchet, la Judecătorie. Pe scurt, ne-am distrus timpul liber.

Vezi aici Video:

Tatăl meu trebuie să stea o lună cu mâna imobilizată, iar în tot acest timp individul este liber și se plimbă pe străzi. Mare atenție la el! Evitați-l! Se pare că se răzbună pentru faptul că l-am reclamat atunci”, potrivit trafictube.ro.

Previous Story

Brasov: Horia Brenciu cântă în Piaţa Sfatului

Next Story

Accidente Brașov: 10 victime în două accidente rutiere duse cu ambulanțele la spital!