UPDATE! Accident Brașov: Nu alcoolul a provocat tragedia de la Perşani. Vezi ce spun polițiștii:

Last Updated on iunie 22, 2016 Polițiștii au finalizat testul de alcoolemie al șoferului microbuzului care s-a răsturnat zilele trecute și au stabilit cpă acesta nu consumase alcool.

Bărbatul avea în sânge o alcoolemie 0,00 g/l alcool pur, spun procurorii parchetului Curţii de Apel din Braşov, cei care coordonează cercetarile. Investigatorii vor să afle dacă au fost făcute modificări la numărul de scaune şi informaţii despre starea tehnică a maşinii, informează rttbrasov.ro.

„Ancheta vizează, de asemenea, şi stabilirea stării tehnice a autovehiculului pentru a se constata dacă într-adevăr în acest autovehicul au fost efectuate anumite modificări de natură tehnică apte să atragă răspunderea penală sau contravenţională a unor persoane.

Se va dispune iniţial o constatare tehnico ştiinţifică după care se va dispune şi efectuarea unei expertize criminalistice”, a explicat, astăzi, Ramona Muscalu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov.

Urmărie penală in rem

În acest moment urmărirea penală este efectuată in rem însă, în funcţie de rezultatele actelor de cercetare, se va decide dacă este cazul să se dispună continuarea urmăririi penale faţă de o persoană. Audierile continuă atât la Braşov cât şi la Iaşi, locul de unde plecase autocarul plin de copii. În accidentul de la Perşani şi-au pierdut viaţa 4 persoane – 3 adulţi şi un copil – iar alţi 26 de tineri, cu vârste între 12 şi 20 de ani, au fost internaţi cu diverse politraumatisme, în patru spitale din Braşov.

O tânără este în continuare internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean, însă starea ei este stabilă.

Previous Story

Brasov: O fată a căzut de la etajul 10. Are șanse mici de supraviețuire.

Next Story

Accident Brașov: O bătrână de 84 de ani a fost lovită când travesa strada