Poliția Locală închide Clubul Ragz. Vezi de ce:

Last Updated on iunie 13, 2016 Poliția locală Brașov închide Clubul Ragz deoarece acesta nu are eliberat acordul de funcționare, obligatoriu pentru desfășurarea activității în legalitate.

Polițiștii brașoveni au efectuat un control la societatea comercială în cauză în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma căruia patronul localului, George Rusu, a fost invitat astăzi, luni, la sediul Poliției Locale Brașov, unde organele de control au constatat că localul nu are eliberat acordul de funcționare, informează mytex.ro

ragz

În urmă cu aproximativ o lună de zile, operatorul comercial a fost sancționat, pentru prima dată, cu 1.500 de lei și măsura complementară: intrarea în legalitate în termen de 30 de zile.

„Acesta a fost invitat astăzi să prezinte actele și nu a venit. Nici măcar nu și-a depus actele pentru acordul de funcționare. Urmează să se întocmească referat cu propunere de suspendare a activității până la intrare în legalitate. Suspendarea activității se face prin dispoziție de primar”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov.

Previous Story

Aeroportul Brașov ori autostradă Brașov-București? „O autostradă ar avea un impact colosal asupra activităţii din Braşov” – expert

Next Story

Brașov: Medlife mai deschide o clinică în oraș