FELICITĂRI! O spălătorie din Brașov a fost clasată pe locul 8 la nivel mondial

Last Updated on iunie 24, 2016 Spălătoria Kromatic din Brașov a fost inclusă pe locul 8 într-un top mondial al companiilor din industria serviciilor de întreţinere a textilelor realizat de către CINET, organizaţie internaţională a asociaţiilor profesionale ale spălătoriilor şi curăţătoriilor.

Clasamentul a fost realizat în cadrul competiţiei „Cele mai bune practici la nivel global” ţinând cont de inovativitatea, sustenabilitatea, calitatea serviciilor oferite şi modelul de business, iar Kromatic a concurat cu alte 100 de spălătorii nominalizate din întreaga lume, anunță focus-energetic.ro

kromatic

Scopul competiţiei organizate de CINET a fost evidenţierea practicilor de excelentă în domeniul întreţinerii textilelor şi demonstrarea faptului că industria spălătoriilor este una complexă, concentrată pe inovare, calitate şi sustenabilitate, mereu în dezvoltare.

Nominalizarea în topul 30 al spălătoriilor şi clasarea pe locul 8 arată că modelul de business Kromatic, bazat pe tehnologia de identificare a textilelor prin radio frecvenţă, este apreciat la nivel mondial.

„Acesta este încă un semnal că piaţa spălătoriilor industriale este într-un proces de schimbare şi orientare către soluţii tehnologice noi care să rezolve veşnicele probleme ale unei spălătorii uzuale – încurcarea textilelor clienţilor, livrări incomplete, consumuri foarte mari de resurse, deşeuri premature etc.”, declară Aurelian Moraru, directorul general al Kromatic.

Kromatic este singura spălătorie inteligentă din România şi prima din Europa, care a eficientizat managementul textilelor prin tehnologia inovatoare bazată pe radio frecvenţă (RFID), prin deschiderea unei unităţi complet integrate cu această tehnologie.

Previous Story

Brașov: Trist. Muzeul de Istorie primește 100.000 de euro să ne aducem aminte că orașul s-a numit Stalin!

Next Story

Brașov: Kaufland vrea să deschidă al doilea magazin din oraș în centrul vechi pe o suprafață de 20.000 de metrii pătrați