Brasov: Primăria va instala 14 rampe subterane. Vezi care sunt locațiile

Last Updated on iunie 28, 2016 Municipalitatea braşoveană speră să rezolve problema celor care adună de la platformele de gunoi din oraş şi lasă în urma lor o mizerie de nedescris prin amplasarea unor rampe subterane de gunoi în oraș.

În această perioadă, a explicat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, Primăria pregăteşte documentaţia pentru licitaţia referitoare la instalarea primelor platforme de gunoi îngropate din oraş. „Există deja certificate de urbanism pentru 14 platforme. Vrem să finalizăm cât mai repede licitaţia, astfel încât, până la sfârşitul anului să punem în funcţiune primele sisteme”, a declarat Gantz, citat de bzb.ro

gunoi

Municipalitatea a optat pentru platformele îngropate cu patru containere, fiecare cu o capacitate de 1.000 de litri, ridicate la suprafaţă cu ajutorul unui sistem hidraulic.

Primăria Braşov vrea să introducă platforme îngropate de gunoi în 14 puncte din oraş pentru care deja s-au obţinut certificatele de urbanism. Documentaţiile au fost aprobate pentru platformele de pe străzile Nicolae Labiş, Vişinului nr. 2, Soarelui, După Ziduri, Zizinului nr. 80, Arinului nr. 2, Carpenului nr. 4, Alexandru Sahia nr. 18 şi Pieţii nr. 6. De asemenea, vor mai fi amenajate astfel de platforme pe Calea Bucureşti (în spatele Băncii Carpatica), Aleea Constructorilor, la intersecţia cu str. General Mociulschi (lângă Biserica Sf. Dumitru), la intersecţia dintre str. Bronzului şi str.  Independenţei, str. Dimitrie Anghel, Bulevardul Gării (zona Blocului Căprioara), strada Mihai Viteazul (după Aulă) şi intersecţia străzilor Paşcani şi Ungheni, în cartierul Triaj.

Previous Story

Brasov: Cinci noi școli profesionale vor fi înființate în oraș

Next Story

Accident Brașov: Un autobuz RAT a fost lovit de un autoturism