Brasov: O femeie a murit după ce a fost atacată de un roi de albine

Last Updated on iunie 23, 2016 O femeie din Lisa, județul Brașov, a murit într-un mod mai puțin obișnuit. Aceasta a fost atacată la începutul acestei săptămâni de un roi de albine.

Femeia a ieşit speriată în stradă şi s-a pus pe o bancă, apoi a strigat după ajutor. O vecină a sărit cu o cîrpă îmbibată cu oţet şi a încercat să îndepărteze albinele de pe femeie, dar nu a reuşit. Corpul femeii era acoperit de sutele de albine care refuzau să se dea jos, scrie monitorulexpres.ro

În disperare, oamenii au făcut un foc lîngă bătrînă şi de abia cînd au simţit fumul, insectele s-au desprins de corpul firav al vîrstnicei care a căzut la pămînt. Un echipaj SMURD a fost trimis la locul indicat, femeia fiind în comă la sosirea echipajului.

Medicii au încercat să o resusciteze, însă nu au mai putut să o salveze. Se pare că, în timpul verii, cînd este căldură mare, albinele sunt mai agresive şi sunt atrase mai ales de culori închise. Bătrîna, care se pare că este mama primarului din Lisa, era îmbrăcată în negru.

Previous Story

Brasov: Şcheiul îmbracă IA de Sânziene. Vezi programul evenimentelor:

Next Story

Brașov: Trist. Muzeul de Istorie primește 100.000 de euro să ne aducem aminte că orașul s-a numit Stalin!