UPDATE! Brașov: O elevă de la Șaguna a căzut de la etajul 10 şi a supravieţuit! Vezi ce zic vecinii:

Last Updated on iunie 23, 2016 Marți seara, în jurul orei 22:0, o elevă de la Șaguna a căzut de la etajul 10 în zona Gemenii, de la circa 30 de metri. A scpăat cu viață dar este în stare critică.

„La ora 10, 22 fara 10 aşteptam să înceapă meciul şi am auzit o gălăgie, un vait puternic, că eu stau la etajul 4, înspre stradă, nu am băgat de seamă pentru că aici foarte multe se întâmplă, ţipă, urlă… După vreun sfert de oră am ieşit afară, m-am uitat pe geam şi am văzut poliţie, salvare şi foarte multă lume adunată”, povesteşte un locatar al blocului pentru rttbrasov.ro.

Un echipaj SMURD a transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, unde medicii încearcă să o ţină în viaţă. Familia fetei nu a permis personalului medical să facă declaraţii. A fost un miracol că a supravieţuit, iar acum fata se află într-o stare foarte gravă; mâna dreaptă i s-a dizlocat din umăr în urma impactului.

Eleva a căzut de la geamul iubitului său

Se pare că tânăra era în vizită la iubitul ei, iar în casă se afla şi mama băiatului. Vecinii sunt încă sub imperiul şocului de a fi fost aproape martori la incident.

„Am rămas înmărmurită. Se certau? Nu, nu am auzit, ceartă nu am auzit… Am rămas trăzniţi, nu ne aşteptam”, mărturiseşte o vecină.

„Eram aici jos, aseară, prima dată a venit o ţigară de sus, de la etajul 10, de acolo de sus, nu ştiam de unde, eram cu un băiat, şi cred că după ţigara aia, ăsta s-a uitat care era cu mine „băi cine o fi dat cu ţigara”, la vreo 5 minute, nu mi-am dat seama, o apărut şi ea”, a spus un alt martor.

Şagunista de clasa XI-a a împlinit luna aceasta 18 ani. După orele de curs, tânăra obişnuieşte să fie şi fotomodel. Şi colegii săi de la Colegiul „Andrei Şaguna” aşteaptă cu înfrigurare veşti despre starea ei.

Previous Story

Accident Brașov: O bătrână de 84 de ani a fost lovită când travesa strada

Next Story

Brașov: Copii transformați în Cobai! Primesc medicaţie psihiatrică deși nu au nevoie. Uneori aceștia adorm în timpul orelor de la școală