Asa arata vestiarul FC Brasov. Promovam?

Last Updated on iunie 27, 2016 FC Brașov își propune revenirea în Liga I dar condițiile oferite jucătorilor sunt departe de un club de fotbal profesionist. De fapt, sunt departe de orice normalitate.

Locul aduce aminte de filmele post-apocaliptice în care lumea a dispărut și totul este părăsit de mulți ani.

brasov3

Vestiarul echipei gazdă este un focar de infecții. Lipsa banilor de la club și a investițiilor în renovări a dus la această situație.

brasov4

„INCREDIBIL!!! Aceasta este starea în care se găseşte baia şi zona de recuperare din vestiarul echipei gazde la Stadionul “Tineretului”. Era la fel şi acum vreo 3-4 ani, când am mai intrat acolo. Am crezut atunci, că e în reconstrucție… Acestea sunt condițiile de recuperare sportivă de la F.C. Braşov şi noi vrem promovare…” a scris pe Facebook, Ady Măsar, cel care a postat fotografiile.

brasov brasov1

FC Brașov trebuia să se reunească astăzi în vederea începerii pregătirii pentru noul sezon, însă reunirea a fost amânată pentru miercuri.

brasov2

„Adrian Szabo nu este în oraș și am decis să amânăm reunirea lotului, care va avea loc miercuri, la ora 18.00, la Stadionul «Tineretului»”, a declarat Gheorghe Popa, președintele CA al FC Brașov, pentru mytex.ro

Antrenorul Adrian Szabo mai are contract cu FC Brașov până pe 30 iunie și are o ofertă să preia nou înființata secție de fotbal de la Corona Brașov, care se va axa pe creșterea copiilor și juniorilor.

 

Previous Story

Brașov: Kaufland vrea să deschidă al doilea magazin din oraș în centrul vechi pe o suprafață de 20.000 de metrii pătrați

Next Story

Brasov: Cinci noi școli profesionale vor fi înființate în oraș