Video Brașov: Vezi de ce procurorii l-au arestat pe nepotul care a omorât-o pe profesoara de sport. Dovezile procurorilor:

Last Updated on mai 20, 2016 Procurorii din Sibiu spun că au probe solide care confirmă faptul că nepotul este criminalul profesoarei din Brașov, Viorica Boroz.

După ce cadavrul profesoarei a fost găsit la intrare pe Transfăgărăşan, anchetatorii au stabilit că aceasta fusese ucisă cu 48 de ore înainte, adică în data de 7 mai, iar cadavrul acesteia a fost adus acolo informează oradesibiu.ro.

Criminalul a fost reţinut în data de 18 mai pe Aeroportul Otopeni, după ce a coborât dintr-o cursă de Italia.

Dovezile care i-au dus pe anchetatori către nepotul profesoarei sunt puternice. “În bagajul cu care a venit pe Otopeni avea o pereche de adidaşi ale căror urme coincid cu urmele găsite pe pantalonii victimei.

Avem martori care confirmă deplasarea şi imagini cu maşina. I-am localizat apelurile telefonice, iar acestea au fost făcute în apropiere de Cârţişoara, deci îl putem plasa la locul în care a fost găsită victima.

La faţa locului s-au găsit urmele maşinii inculpatului, plus alte urme în interiorul maşinii”, a declarant procurorul Ioan Veştemean.

Vezi aici Video postat de Live In Sibiu pe Youtube.com:

El a fost suspect de la început mai ales că se știa că o amenințase cu moartea din cauza unei moșteniri.

Previous Story

Video Brașov: El este ucigașul profesoarei de sport?! Vezi aici ce spune:

Next Story

(Video) Accident Brașov: Ciocnire VIOLENTĂ pe strada Avram Iancu. O persoană este încarcerată!