Primăria Braşov a stabilit traseele de biciclete din Postăvarul. 15 kilometri

Last Updated on mai 25, 2016 Iubitorii de plimbări prin natură vor avea puse la dispoziție noi trasee pentru biciclete amenajate de municipalitatea brașoveană pe Masivul Postăvarul.

Două dintre ele sunt „pentru coborâre”, fiind localizate în partea vestică a domeniului schiabil, între pârtiile Subteleferic şi Lupului. Cel de-al treilea va avea un grad de dificultate redus, punctul de plecare a fost stabilit în zona Complexului Ruia şi va fi destinat familiilor cu copii, informează bzb.ro.

therehtrhethrt

Fiecare dintre cele trei trasee va avea aproximativ 5 kilometri, iar lucrările de amenajare vor fi minime, respectiv nivelări ale terenului unde va fi cazul sau realizarea unor podeţe de lemn, astfel că pădurea nu va fi afectată.

Primarul George Scripcaru a precizat că „noile trasee vor reprezenta încă un punct de atracţie pentru turişti şi braşoveni, ei având astfel un motiv în plus să vină în Poiana Braşov şi în timpul verii, nu doar în timpul sezonului de schi”.

Tot pentru a creşte atractivitatea staţiunii, edilul a declarat că este luată în calcul şi posibilitatea amenajării unui traseu „alpine couster”, astftel încât turiştii să poată coborî pe o porţiune a domeniul schiabil pe sănii pe şine.

Previous Story

Brasov: Armata americană merge în paradă la Mall-ul Coresi

Next Story

Are Brașovul nevoie de un festival gen Untold din Cluj sau ne mulțumim să nu facem Cerbul de Aur?