Brașov: UPDATE! Individul care a tăiat cauciucurile de la mașini și-a recunoscut fapta! Vezi ce îți recomandă cel care a filmat distrugerile:

Last Updated on mai 6, 2016 Zilele trecute, Robert Lazar a postat pe Youtube un filmulet în care se poate observa cum un individ înțeapă cauciucurile de la câteva mașini aflate în parcarea din fața blocului.

Pe Facebook, 12391908_964524540253635_7864981330080601197_n Robert Lazar a revenit astăzi cu precizări suplimentare:
„EDIT: Daca individul a recunoscut sunt mari sanse sa scape doar cu o amenda. Deci e liber sa vina la noi si sa bage cutitul in noi…

Vești deosebit de bune vin din partea Secției 4 de Poliție Brașov! Tocmai am fost sunat de cineva de acolo și mi s-a zis că individul care a înțepat mai multe cauciucuri în zona Zorilor a fost chemat și a recunoscut atât amenințarea cât și actele de distrugere. Așadar, s-a deschis un dosar penal pe numele acestuia și dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Eu însă nu mă voi lăsa și voi face cunoscut acest lucru și voi îndemna toți proprietarii de autoturisme care și-au găsit vandalizate mașinile să depună plângere, pentru că am aflat că nu sunt doar 8 mașini vandalizate în perioada aceea. Astfel de indivizi nu au ce căuta pe stradă.

Mulțumesc organelor de Poliție pentru promptitudine și îndemn toți brașovenii care stau la bloc să investească într-un sistem de camere de supraveghere cât mai bun. Merită!”

Individul a vandalizat în total opt maşini.
Vezi aici Video:

După ce au văzut imaginile, proprietarii maşinilor vandalizate au depus plângere la IJP Braşov. Deşi toată lumea îl cunoaşte pe făptaş, chiar şi poliţia, până acum cazul nu a fost rezolvat.

Previous Story

Accidente Brașov: Ambulanță care transporta o gravidă lovită de o mașină. Motociclist lovit de un autoturism. Este doar ora 12. Ce mai urmează?

Next Story

Zilele Brașovului. Vezi programul de sâmbătă! PS: Autobuzele RAT Braşov îşi modifică traseele sâmbătă şi duminică