Brașov: TRAGIC! Un obicei de Paște a dus la moartea unei fetițe de doar doia ani

Last Updated on mai 3, 2016 O tradiție de Paște a dus la moartea unei fetițe de 2 ani și jumătate în localitatea brașoveană, Dumbrăvița. Fetița a murit dupa ce a fost lovita de un cauciuc scapat de pe deal de 3 baieti.

Copiii ar fi vrut sa aprinda cauciucul, conform traditiei, insa l-au scapat din greseala. Cea mica a fost pur si simplu secerata, scrie stirileprotv.ro. Miruna era supravegheata de mama ei insarcinata in luna a 9-a in momentul in care s-a petrecut tragedia.
grewgrrgew
Cauciucul a venit cu putere, povestesc martorii, de pe deal.

Fetita se juca in curte, iar la un moment dat a fost izbita in plin chiar sub privirile ingrozite ale mamei. Femeia n-a mai avut ce sa faca sa isi salveze copilul.

”Nu l-am auzit, nu l-am vazut, doar cand a trantit-o” spune ea. Tatal fetei explica: “E o traditie aici, de Paste, se face foc. A dus niste cauciucuri, la deal aici, la rapa asta, la mine in gradina, din greseala le-a scapat un cauciuc si din pacate a venit peste fetita.”

Autorii au intre 10 si 13 ani. Rudele Mirunei sunt revoltate si ii acuza de neglijenta pe parintii baietilor. “N-au fost supravegheati, pur si simplu nu aveau ce sa caute acolo sus cu cauciucul. Chiar daca se jucau, n-aveau voie sa dea drumul la caucicul ala”, afirma unchiul fetei.

Cei incriminati spun ca regreta enorm ce s-a intamplat, dar sustin ca baietii au plecat fara voia lor pe deal. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. La randul lor asistentii sociali vor verifica si ei daca parintii celor trei copii se fac vinovati de neglijenta, caz in care ar putea fi decazuti din drepturi, iar fiii lor ar putea fi dati in grija statului.

Previous Story

Brașovul mulțumește turiștilor care au fost în Minivacanţa de Paşte aici. Ne cerem scuze că a trebuit să stați în trafic, din nou, când ați plecat acasă. PS: Duminică vă așteptăm la Parada Junilor :)

Next Story

Brașov: 8 spectacole în premieră, manifestări în stradă şi hohote de râs la Săptămâna Comediei