Brașov: Scrisoare de mulţumire pentru un poliţist local care a găsit un portofel

Last Updated on mai 26, 2016 Un brașovean care și-a pierdut portofelul într-o parcare din centrul orașului i-a trimis o scrisoare de mulțumire polițistului local care, după numai jumătate de oră, i-a găsit obiectul pierdut.

Angajatul poliției locale a găsit portmoneul într-o parcare din centrul oraşului, în momentul în care se îndrepta spre sediul instituţiei, anunță monitorulexpres.ro.

După o evaluare a conţinutului portfelului descoperit, a întocmit un proces verbal în care au fost trecute toate obiectele: o carte de identitate, permis de conducere, un talon emis de ARR, cinci carduri, bancnote vechi şi suma de peste 1.200 de lei.

În tot acest timp, dispecerul Poliţiei Locale Braşov a reuşit să îl identifice şi să îl contacteze pe braşoveanul în cauză. Bărbatul şi-a dat seama că şi-a pierdut portofelul doar cînd a ajuns la destinaţie, însă nu avea nicio idee unde îl pierduse.

SCRISOARE_PL_20160525172046

„Nu era vorba despre bani, deşi trebuia să plătesc o datorie, însă îmi era groază că am de umblat mult să îmi fac alte acte”, le-a mărturisit fericit braşoveanul poliţiştilor locali în momentul în care şi-a recuperat portofelul.

Previous Story

„50 de autobuze noi de la Roman Brașov pentru Galați”. Primăria Brașov de ce nu cumpără?

Next Story

Aeroportul Brașov: Covasna vrea să investească 6 milioane de euro în construcție! Rămân și ei fără bani? Brașovul a pierdut deja 24 de milioane de euro