Brașov: Profesoara de sport a fost înmormântată, nepotul a fost arestat pentru 30 de zile

Last Updated on mai 23, 2016 Profesoara de sport de la Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ” din Braşov, Viorica Borzos, a fost înmormântată vineri. Sute de elevi, foşti elevi, colegi, prieteni şi rude au participat la tristul eveniment care a avut loc la biserica şi cimitirul din zona Micşunica.

Elevii din clasa a XII-a, cărora le-a fost dirigintă, i-au cîntat la mormînt imnul absolvenţilor, „Gaudeamus igitur”, pe care se pregătiseră să i-l cînte la balul de absolvire, informează monitorulexpres.ro.

La intrarea în şcoală, elevii au aşezat un panou pe care cei care au dorit au lăsat un mesaj de adio pentru profesoara de sport. De asemenea, colegiul a anunţat şi pe pagina de Facebook că întreaga instituţie este în doliu şi a transmis un mesaj de adio: „Rămas bun suflet drag şi Dumnezeu să îţi găsească lăcaş întru Împărăţia Sa!“.

În timp ce elevii şi prietenii o plîng pe profesoară, cel care se presupune că ar fi ucis-o prin strangulare şi apoi ar fi abandonat-o la marginea dumului, pe Transfăgărăşan, nepotul femeii, Eduard Mircea Borzos, se află după gratii, în arest preventiv.

Nepotul victimei, Mircea Eduard Borzos, a fost arestat, joi seara, pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de un judecător de la Tribunalul Sibiu, potrivit evz.ro. Este acuzat de omor asupra unei rude.

După mai multe zile de anchetă, procurorii sibieni au ajuns la concluzia că profesoara de sport în vârstă de 61 de ani a fost strangulată, crima fiind săvârşită de o rudă apropiată a victimei.

“S-a apreciat că sunt indicii temeinice care duc la bănuiala rezonabilă că fapta a fost săvârşită de B.M.E., nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanţa procurorului s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată intr-un comunicat al Parchetului Sibiu.

rewgwtg

Individul o ameninţa cu moartea pe profesoară de mai multe luni, nemulţumit că mătuşa de 98 de ani, de care profesoara avea grijă, urma să îi lase ei moştenire o vilă şi mai multe terenuri din Bran.

Previous Story

Brașov: Târg de Joburi în … Avantgarden3​ organizat de Maurer Imobiliare

Next Story

Aeroportul Brasov: Prefectura a făcut o nouă lege pentru teren. Crezi că va fi aprobată de Parlament?