Brașov: Nepotul profesoarei găsită moartă pe Transfăgărășan, acuzat că a omorât-o ca să-i ia averea, nu și-a recunoscut fapta! Vezi ce fac procurorii acum:

Last Updated on mai 25, 2016 Procurorii sibieni așteaptă rezultatul analizei ADN a unor fire de păr ce se presupune că aparțin criminalului şi care au fost găsite pe gâtul femeii care a fost găsită decedată pe Transfăgărășan, în județul Sibiu

Aceștia au anunțat că nu mai așteaptă aducerea din Italia a maşinii cu care se presupune că a fost transportată profesoara din județul Brașov găsită moartă în județul Sibiu.

Nepotul profesoarei găsită moartă pe Transfăgărășan, acuzat că a omorât-o ca să-i ia averea, nu și-a recunoscut fapta. “La instanță nu a mai zis nimic, dar în principiu nu a recunoscut”, a spus procurorul Veștemean, citat de romaniatv.net

Nepotul profesoarei din Brașov, găsită moartă pe Transfăgărășan, rămâne în arest după ce Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a respins, luni, contestația depusă de acesta împotriva hotărârii Tribunalului Sibiu care a decis, săptămâna trecută, această măsură preventivă pentru Eduard Mircea Borzos, acuzat de omor.

Eduard Mircea Borzos a fost ridicat de procurori, în noaptea de miercuri spre joi, de pe Aeroportul Otopeni, când s-a întors din Italia, unde plecase, se pare, a doua zi după crimă.

În data de 9 mai, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că la circa zece kilometri de localitatea Cârțișoara, spre cabana Bâlea, pe DN7C, la circa 15 metri de partea carosabilă, se află un cadavru de sex feminin, așezat pe sol, mascat de vegetația existentă. Moartea femeii a fost violentă și a fost cauzată de asfixia mecanică prin strangulare.

Previous Story

Are Brașovul nevoie de un festival gen Untold din Cluj sau ne mulțumim să nu facem Cerbul de Aur?

Next Story

„50 de autobuze noi de la Roman Brașov pentru Galați”. Primăria Brașov de ce nu cumpără?