Brasov: Locatarii unui bloc sunt terorizati de un vecin care strange gunoaie in apartament: Ne ameninta ca ne da foc la masini

Last Updated on mai 24, 2016 Locatarii unui bloc din Brașov au zile grele din cauza unui vecin care are obiceiul de a aduna gunoaie în apartament, iar acum blocul s-a umplut de șoareci și gândaci.

Deși au făcut nenumărate plângeri la primărie, poliție și DSP inițiativa lor nu a avut succes, aceste instituții spun că rezolvarea problemei nu ar fi de competența lor. Oamenii au fost sfătuiți să îl dea în judecată pe vecin și dacă obțin mandat se poate intra să se curețe apartamentul.

ewfefewfewwef

ewewew

Apartamentul situat la etajul doi are usa rupta asa ca mirosul, mustele si gandacii invadeaza blocul nestingheriti. Vecinul nici nu vrea sa auda de curatenie desi ceilalti s-au oferit sa il ajute, conform stirileprotv.ro

Alin Onoiu: „Ne ameninta ca ne da foc la masini si la apartament ca dansul nu mai are nimic de pierdut. Noi ne confruntam cu mirosul si cu mizeria de pe scara”

Vecina: „Nepoata mea e in clasa a VIII-a, dar cand il vede in scara el sta jos, ma anunta la geam, ii e frica ca urce”

Furios, omul nu mai lasa nici femeia de serviciu a asociatiei sa faca curat pe scara. De doua ori a dat foc gunoaielor din casa asa ca a fost nevoie si de interventia pompierilor. Barbatul a ajuns la Spitalul de Neuropsihiatrie iar vecinii ar fi vrut sa ii curete casa cat el lipseste. Au afla insa ca asta nu e posibil.

lollo rere

Gabriela Mircea, purtator de cuvant al DSP BRASOV: „Inspectorii care au fost la fata locului au constata ca nu au putut intra si au facut raspuns celor care au facut sesizarea si asociatiei de proprietari sa se adresesze instantelor de judecata, fara ordin de la procuratura nu se poate intra pe proprietate privata.”

Locatarii sunt decisi sa ii faca plangere penala barbatului pentru distrugere.

Previous Story

Brașov: ATENȚIE Pietoni! Covoarele antiderapante s-au „topit”. Veți fi din nou loviți de șoferi grăbiți sau neatenți. Minunea a durat o lună

Next Story

Aeroportul Brașov: Probleme mari. Mihai Mohaci: „Nu este normal ca Primăria Braşov să aibă 51% din asociere” și „Unde este diferenţa de teren?”