Brasov: A Început! BĂTAIE pe trecerea de pietoni între un șofer și un trecător!

Last Updated on mai 5, 2016 Traversarea pe trecerile de pietoni a devenit un stres în Brașov. Multele accidente pe zebră i-au făcut pe brașoveni irascibili iar acum au început să se ia la bătaie cu șoferii.

Ieri, pe strada 15 Noiembrie un bărbat care încerca să traverseze strada pe zebră s-a luat la bătaie cu un șofer. șoferul are răni grave, scrie brasovultau.ro.

frfrfrfrffe

Poliţiştii braşoveni au stabilit condiţiile în care a avut loc scandalul de pe zebră. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, pietonul implicat a lovit cu piciorul tabla maşinii cu al cărui şofer s-a luat apoi la bătaie.

În aceste condiţii, pietonului i s-a deschis dosar penal sub acuzaţiile de distrugere şi lovire, iar conducătorului auto implicat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire. În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, anchetatorii vor lua deciziile ce se impun.

Bărbaţii implicaţi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor emite, dacă se va impune, decizii definitive.

Previous Story

Brasov: Restricţii de circulaţie pentru Parada Junilor

Next Story

Brasov: Spital sau Stadion pe locul fostului Municipal? Ce alegi?