Brașov: 8 spectacole în premieră, manifestări în stradă şi hohote de râs la Săptămâna Comediei

Last Updated on mai 3, 2016 Cea de a IV-a ediţie a festivalului naţional de teatru Săptămâna Comediei, care va avea loc în perioada 9-15 mai, aduce la Braşov 8 spectacole de teatru în premieră. Pe stradă, în parcuri, la teatru şi la cinema brașovenii și turiștii vor avea motive să râdă fără reţineri.

Festivalul va aduce la Brașov spectacole în premieră: Musca Spaniolă (Teatrul Evreiesc de Stat), Titanic Vals (Teatrul Odeon Bucureşti), ”ntre noi e totul bine (Teatrul Naţional Bucureşti), Menajeria de sticlă (Teatrul ”Toma Caragiu” Ploieşti), Efecte Colaterale (Teatrul Nottara), Tarelkin şi A douăsprezecea noapte (Teatrul Metropolis), ActOrchestra (Teatrul Naţional Bucureşti),  informează adevarul.ro

a-douasprezecea1-900x663 pacala-5 vivant3

Biletele se pot achiziţiona de la Teatrul Sică Alexandrescu şi online de pe biletebrasov.ro, la prețuri între 45 şi 65 de lei.

Vineri, pe 13 mai, braşovenii sunt aşteptaţi şi la un spectacol inedit de teatru, muzică şi pantomimă, la Sala Patria, cu ”ActOrchestra”. Pentru prima dată, în cadrul Festivalului Săptămâna Comediei, braşovenii sunt invitaţi la spectacole de teatru stradal: teatru de păpuşi pentru copii, spectacole pe picioroange şi cu statui vivante vor avea loc în Piaţa Sfatului, dar şi în cartierele oraşului, în perioada 9-15 mai.

La Cinemateca Patria, vor rula cele mai bune filme de comedie noi sau de colecţie precum „Testamentul nou nouţ” (2015) sau „Boeing Boeing” (1965). Cea de-a patra ediţie a Festivalului Săptămâna Comediei va avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu, Sala Patria şi Cinemateca Patria, Coresi Shopping Resort, Piaţa Sfatului, Parcul Trandafirilor (cartier Răcădău) şi Parcul Tractorul.

 

Previous Story

Brașov: TRAGIC! Un obicei de Paște a dus la moartea unei fetițe de doar doia ani

Next Story

(Video) Incendiu în Poiana Brașov la două magazine din lemn și o terasă