Aeroportul Brașov „lipit” de cel din Sibiu și Târgu Mureș. Adevăruri triste spuse de un consilier județean

Last Updated on mai 30, 2016 Forțați de împrejurări autoritățile încep să spună, cu jumătate de gură, adevăruri despre Aeroportul Brașov. În primul rând Aeroportul nu va fi profitabil în primii ani. Asta înseamnă că 5-10 ani vor fi luați bani de la spitale, școli și asistență pentru pensionari din Brașov și dați celor care vor zbura de la noi.

Claudiu Coman (PNL) a spus la ultima ședință de Consiliul Județean, citat de bzb.ro,  că „aeroportul nu va fi o afacere profitabilă în primii ani de funcţionare.

Timp de cinci sau 10 ani va trebui subvenţionat. Apoi, trebuie să luăm în considerare că în 2020 sau 2024 nu va mai exista Consiliul Judeţean”.

Totodată, Coman a menţionat ca în anul 2024, este posibil ca aeroportul de la Braşov să devină parte a unui consorţiu din care să facă parte şi aeroporturile de la Târgu Mureş şi Sibiu.

Cu alte cuvinte vom fi la „aprobarea” celor de la Sibiu și Târgu Mureș, ce curse vor ateriza aici, ce promoții vom avea.

După cum vă spuneam în alt articol, Consiliile județene vor fi desființate, se vor crea regiunile iar capitala va fi la Sibiu. Brașovul va fi subordonat acestui oraș care va face orice pentru a bloca aeroportul.

Ei îl au pe Iohannis, președintele României, iar noi avem numai arestați pentru luare de mită. Cum să se bată ai noștri cu sibienii? În luare de mită, este adevărat, îi batem de nu se văd.

O altă chestiune interesantă este furtul gardului de la aeroport.

Claudiu Coman (PNL), a declarat că „anul trecut am sesizat că lipseşte o porţiune de gard cu o lungime de 150 de metri. Atunci am cerut să ni se precizeze cum se poate reface îngrădirea şi ni s-a răspuns că nu există temei legal. Vă rog să vă preocupaţi de acest aspect, poate găsiţi temeiul juridic”.

De ce nu există temei legal? Pentru că terenul pe care s-a construit gardul nu aparține Consiliului Județean? Și dacă nu există un temei legal pentru repararea unui gard cum să existe temei legal pentru construcția unui aeroport?

Concluziile sunt simple și triste. Brașovul are 1% șanse să construiască aeroportul. „Viitorul” nu ne ajută. O capitală regională la Sibiu susținută de Iohannis nu poate fi „bătută” de un Brașov susținut de politicieni acuzați și arestați pentru luare de mită.

Dacă Brașovul va vota politicieni arestați și acuzați de luare de mită la alegerile lcoale pe 5 iunie înseamnă că renunță la Aeroport.

Previous Story

Brasov: Fata de 16 ani dispărută de acasă a fost găsită. Vezi unde a ajuns:

Next Story

Brașov. Așa va arăta nou cartier Coresi Avantgarden. Vezi cât costă un apartament: