Brașov: Vom primi Lumina Sfântă de la Ierusalim

Last Updated on aprilie 29, 2016 Ca în fiecare an brașovenii prezenți la Slujba de Înviere vor putea lua Lumina Sfântă de la Ierusalim.  Lumina Sfântă de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi adusă în România sâmbătă seară, cu un avion special, de o delegaţie a Patriarhiei Române.

Lumina Sfântă va fi adusă în Transilvania cu un avion de mici dimensiuni ce va opri la Satu-Mare, dar va face escală la Sibiu şi Cluj-Napoca. La Braşov, Lumina Sfântă va fi adusă de o delegaţie condusă de preotul militar al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pr. Epaminond Ioan Boroş, informează bzb.ro

„Sâmbătă, cel mai târziu la ora 18.00, trebuie să fim la aeroport. De peste 10 ani îndeplinesc această misiune şi voi fi însoţit de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Braşov, care s-au oferit voluntar, pentru a putea respecta această tradiţie. Avem certitudinea şi nădejdea că vom ajunge la Braşov la timp, pentru că Jandarmeria este armă serioasă”, a declarat preotul Epaminond Ioan Boroş.

Lumina Sfântă va ajunge la toate bisericile din Braşov până la miezul nopţii, când va fi împărţită credincioşilor la slujba de Înviere.

Previous Story

(Video) Accidente Brașov: Bărbat LOVIT pe TRECEREA de PIETONI! Polițistul care făcea măsurători a fost LOVIT de altă mașină și aruncat 10 metri!

Next Story

Brașov: Spitalul Sf. Constantin vă invită la Ziua Internațională a Igienei Mâinilor