Brasov! Senzational! Festivalul CERBUL DE AUR REVINE anul acesta!

Last Updated on martie 7, 2016 12193566_10207740057397113_948164560390775885_nVlad Dulea a anunțat în această seară pe contul său de Facebook că Cerbul de Aur revine anul acesta la Brașov! Vlad Dulea este „antreprenor, Blogger, Cântăreț – nu neapărat în ordinea asta alfabetică”

Vlad Dulea:„FESTIVALUL CERBUL DE AUR REVINE ANUL ACESTA
Acum sunt în măsură să vă anunț, probabil în PREMIERĂ și aproape în exclusivitate că FESTIVALUL CERBUL DE AUR va avea loc anul acesta la BRAȘOV în perioada 1-4 SEPTEMBRIE.
Revin în curând cu mai multe detalii pe blog”.

[ads2]

Desfășurat pentru prima dată în 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în țară și în străinătate. „Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din România și de peste hotare. Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas etc.

Blend

foto: adevarul.ro

Prima ediție din 1968 s-a desfășurat între 5 și 10 martie, în incinta Teatrului Dramatic. Directori: Tudor Vornicu și Ilie Mănescu. Orchestra a fost condusă de maestrul Sile Dinicu. Televiziunea Română s-a ocupat de organizare, ea fiind cea care a făcut selecția concurenților și a vedetelor. În prima zi a fost susținut un recital de către celebrul cântăreț Constantin Drăghici. Concursul propriu-zis a avut loc între 6 și 9 martie. Pe data de 7 martie, TVR a scos revista oficială a primei ediții a festivalului, în cinci limbi. Aceasta conținea interviuri cu vedetele participante, precum și biografia concurenților. Aprecierile internaționale au fost extraordinare, privind atât desfășurarea, cât și aranjamentul scenic. La încheierea Festivalului, pe 10 martie, oficialitățile române au oferit o cină la restaurantul „Aro Palace” (pe atunci „Carpați”) concurenților, vedetelor, juriului și jurnaliștilor.

Previous Story

Brașov: Tânără pipăită și amenințată în stația RAT de la Teatrul Dramatic

Next Story

Accidente Brașov pe trecerile de pietoni: Poliția propune măsuri concrete iar Primăria tace!!! TRIST final de mandat pentru George Scripcaru