Polițistul cu umor din Brașov și-a lansat o carte. „Vă mulțumesc mult pentru ziua de azi, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva! Am aflat ce a fost azi pe la editură. :) ”

Last Updated on februarie 13, 2016 Celebrul polițist din Brașov, Marian Godină, devenit cunoscut după ce a început să scrie pe pagina de Facebook povești haioase din timpul misiunilor, și-a lansat prima carte.
Polițistul susține că a făcut-o din plăcere, nu pentru a-și reduce vreo pedeapsă.

“Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări”, a spus acesta, citat de b1.ro

Cartea va purta numele “Flash-uri din sens opus” și ” vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”.

myymmymymy

Polițistul le-a pregătit și o surpriză fanilor, toate cărțile comandate în perioada 12 -17 februarie vor pleca de la editură cu semnătura sa.

“Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte “materiale”, respectați regulile de circulație”, avertizează polițistul.

[ads2]

Aseară, Polițistul cu umor din Brașov și-a lansat o carte. „Vă mulțumesc mult pentru ziua de azi, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva! Am aflat ce a fost azi pe la editură. :) ” 1 Marian Godina a scris pe pagina sa de Facebook:Din păcate nu am putut fi între voi astăzi pentru că am fost schimbul 2 şi acum am ajuns acasă de la serviciu.

Am aflat ce a fost azi pe la editură. :))
Vă mulțumesc mult pentru ziua de azi, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva!
Lucrătorilor editurii Curtea Veche Publishing le cer scuze, probabil sunt extenuați şi vor să ajungă şi ei acasă.
Nu vreau să dau cifre, dar vă pot spune că numărul estimat al cărților ce urmau să fie livrate în cursul întregului an 2016 a fost deja depăşit.
Vă mulțumesc încă o dată!
P.S. Dacă nu voi fi pe facebook 2 zile, nu sunați la poliție. Probabil voi fi ocupat cu semnatul cărților.”

Previous Story

Accident Brașov: Tânără lovită pe … trecerea de pietoni. Traversa regulamentar

Next Story

Conferinta Dan Puric: A iubi… – Brasov, 04 Mar 2016