Brasov: Târgul Internaţional de Carte şi Muzică – Libris la la Braşov Business Park

Last Updated on februarie 11, 2016 Cea de-a XIII-a ediție a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică – Libris Braşov, organizat de Asociaţia „Libris Cultural” Braşov, va avea loc în perioada 24 – 27 martie 2016 la Braşov Business Park.
„De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris Brașov a adus laolaltă tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică și poezie și spectacolele de seară pe care le-a oferit tuturor cititorilor și iubitorilor de muzică.

Organizat la Brașov Business Park (str. Ionescu Crum nr. 1), în cel mai modern centru expozițional din oraș, respectând exigențele cititorilor actuali, beneficiind de acoperire mediatică largă, Târgul de la Brașov are, și în 2016, o agendă bogată în care își fac loc deopotrivă tradiția , contemporaneitatea și multiculturalitatea.”, transmit organizatorii.

Previous Story

„Domnule Ministru al Sănătății, dacă veţi veni la Braşov, veţi avea o surpriză. Una enormă! În Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, la secţia de chirurgie plastică, infecţiile nosocomiale nu mai au nici un secret. În secţia noastră noi avem capacitatea (şi o punem şi în operă!) de a identifica în procent de 100 % aceste infecţii”, Dr. Dan Grigorescu, medic în SCJUBv

Next Story

Brasov: Percheziții la Spitalul Județean. Vizat ar fi un medic ortoped. La câteva luni de la prinderea în flagrant pentru luare de mită a doctorului Marius Nica