Accident Brașov: 7 persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit

Last Updated on februarie 12, 2016 7 persoane, între care şi doi minori, au fost duși la spital vineri după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit între localităţile braşovene Veneţia de Jos şi Părău, pe DN 1S, la locul accidentului intervenind patru echipaje SMURD.
Potrivit polițiștilor În data 12.02.2016,în jurul orei 12.35,pe D.N.1S,un brașovean de 42 ani,care conducea un autoturism,din direcția Veneția de Jos spre Părău,nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depășiri,pe unde sector de drum unde această manevră este interzisă(drum în pantă),a pătruns pe contrasens și autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 ani,care circula din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto,a unui bărbat aflat în autoturismul condus de bărbatul de 42 ani,precum și a altor patru persoane,dintre care două minore,aflate în celălalt autoturism,toate victimele fiind transportate la spital.
Cercetările sunt continuate de polițiști,sub coordonarea unui procuror,pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Previous Story

Video Brașov: Ar trebui? Pasaje pietonale suspendate la Gară și în Bartolomeu după modelul unui oraș din Polonia. Vezi aici Video:

Next Story

Accident Brașov: Tânără lovită pe … trecerea de pietoni. Traversa regulamentar