Video Brasov: Deputatul, Mihai Donțu, a mai lovit o mașină. 5 persoane se aflau în mașina care a zburat de pe șosea

Last Updated on ianuarie 17, 2016 Noi detalii ies la suprafață în legătură cu deputatul criminal Mihai Donțu, care a ucis un bătrân pe trecerea de pietoni. Deputatul a mai fost implicat într-un accident în noiembrie 2015 când a lovit sin spate o mașină  în care circulau 5 persoane. Atunci a primit doar o amendă.

Tamponarea s-a petrecut anul trecut, în seara zilei de 15 noiembrie, în Feldioara. Mihai Donţu era la volanul unei maşini de teren, informează digi24.ro. Impactul a fost atât de puternic, încât vehiculul tamponat de deputat a fost proiectat în decor. Nimeni nu a fost rănit, însă partea din spate a autoturismului lovit a fost distrusă.

“Maşina a fost întoarsă la 45 de grade, a trecut un şanţ, am ajuns într-un gard ghimpat, cu sârmă ghimpată, la care am culcat doi stâlpi şi am mai parcurs încă vreo 15 metri. Dacă noi aveam 50 de km/h, el probabil că avea undeva spre 80, 90 km/h”, spune Florin Tulea, șoferul implicat în accident.

Limita legală de viteză valabilă pentru sectorul de drum pe care s-a produs tamponarea este de 50 de kilometri pe oră. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului,însă nu au calculat viteza vehiculului condus de deputat, pe motiv că nimeni nu a fost rănit în accident.

[ads2]

“Ar fi trebuit să stea, să reflecteze, să se gândească ce ar fi putut să se întâmple dacă în loc de şanţul şi locul viran în care am intrat exista un cap de pod, o casă, un gard, eram în localitate, puteau să fie şi lucrurile acestea. Ca atare n-a învăţat nimic, ca atare a recidivat”, spune Florin Tulea, șoferul implicat în accident.

Vezi aici Video:

Deputatul Mihai Donțu a accidentat mortal, luni seara, în jurul orei 22.00, un bărbat de 60 de ani care s-a angajat corect în traversarea străzii Calea București, pe o trecere de pietoni, într-o zonă cu patru benzi de circulație, unde se circulă cu 70 km pe oră.

Previous Story

Brasov: Doua fabrici angajează 200 de persoane respectiv 100

Next Story

„Cum să stricăm Poiana Brașov”, metodele descoperite de jurnalistul Cătălin Striblea