Video Brasov. Ana, lovită pe trecerea de pietoni: ,,Venea pe banda a doua, m-a lovit, m-a aruncat 30 de metri şi am căzut cu faţa pe asfalt! Nu voi mai fi niciodată cum am fost”. Vezi aici Video cu mărturia fetei:

Last Updated on ianuarie 21, 2016 Nu mai este o noutate că pietonii sunt pur și simplu vânați pe trecerile de pietoni. Primăria nu este de vină, șoferii nu sunt de vină, de vină sunt doar pietonii care îndrăznesc să traverseze pe treceri slab iluminate, amplasate necorespunzător, nesemnalizate cum trebuie.
De vină sunt pietonii că nu se asigură, după ce șoferii de pe prima bandă au oprit, că șoferii de pe benzile doi și trei sunt prea ocupați să vadă că cei de pe prima bandă au oprit.
Cu siguranță, de durut îi doare pe pietonii răniți. Care supraviețuiesc, pentru că ceilalți sunt morți deja.
Mix Tv a prezentat mărturia unei supraviețuitoare lovită pe trecerea de pietoni.

A scăpat de moarte, dar sute de zile au chinuit-o dureri cumplite și nici acum după mai bine de 4 ani nu și-a revenit complet. Este povestea cutremurătoare a Anei, o brașoveancă în vârstă de 23 de ani care a fost victima unui accident de circulație petrecut pe o trecere de pietoni din oraș în 2012.

verere

,,Venea pe banda a doua, m-a lovit, m-a aruncat 30 de metri şi am căzut cu faţa pe asfalt! Nu voi mai fi niciodată cum am fost”, povestește Ana, citată de brașovultău.ro.

[ads2]
Vezi aici Video cu mărturia fetei postată de newsBrasovulTau .ro pe Youtube.com:

Amănunte despre drama brașovencei puteţi afla din emisiunea Momentul Adevărului, moderată de Amelia Vulcu şi difuzată joi, la MIX 2 TV de la orele 18:30 şi 21:30.

Previous Story

Video Brasov: INCENDIU ! Un bloc a luat FOC în apropierea Gării

Next Story

Brasov: „George Scripcaru, nu și-a depus candidatura pentru Primărie”, spune Gheorghe Ialomițianu