Deputatul din Brașov care a omorât un bătrân de 60 de ani pe trecerea de pietoni: „Nu fac declaraţii momentan”. Transmite-i un mesaj:

Last Updated on ianuarie 5, 2016 Deputatul PNL Mihai Donțu aflat la al doilea mandat în Parlamentul României, a omorât aseară un bătrân care traversa regulamentar Calea București.  Contactat de Digi24, deputatul nu a dorit să comenteze.
Reporter Digi24: Voiam să ne confirmaţi sau nu, dacă aţi fost aseară implicat într-un accident de circulaţie în Braşov.
Mihai Donţu: Nu fac declaraţii momentan.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22. Deputatul conducea un autoturism din direcția Brașov spre Săcele, orașul în care locuiește, iar la o trecere de pietoni nu ar fi acordat prioritate unui pieton pe care l-a lovit. Practic, omul a fost luat pe capotă, s-a izbit de parbriz și a fost aruncat pe carosabil. Persoana accidentată și-a pierdut viața, informează digi24.ro.

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul este considerată periculoasă, pentru că viteza de circulație în zonă este de 70 km/oră, nu există presemnalizarea trecerii de pietoni, ci doar semnul din dreptul trecerii.

fefe

Dontu_Mihai

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

”În data de 04.01.2016,în  jurul orei 21.50,pe Calea București din municipiul Brașov,un bărbat de 42 ani,conducea un autoturism,din direcția Brașov spre Săcele și,ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul  244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani,care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov”, se arată în comunicatul trimis de purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Liviu Naghi.

 

Previous Story

Accident: Un deputat din Brașov a ucis un pieton pe Calea București, aseară ! Acesta traversa regulamentar

Next Story

Un deputat din Brașov a OMORÂT un om pe trecerea de pietoni. Crezi că ar fi trebuit să aibă onoare și să demisioneze, să nu-și folosească imunitatea politică în viitorul proces? Își permite Brașovul să aibă un deputat CRIMINAL?