Brasov: Reclama la Avantgarden INTERZISĂ la TV de Consiliul Național al Audiovizualului. Vezi aici de ce:

Last Updated on ianuarie 26, 2016 Spotul de promovare a cartierului rezidențial Avangarden din, care a fost difuzat și de Pro TV Brașov, a fost inerzis de CNA.
Reclama a încălcat articolul 29, alineatul 2, litera d din Legea audiovizualului, potrivit căruia “Comunicările comerciale audiovizuale trebuie să nu provoace nicio daună morală, fizică sau mentală minorilor şi, în special: să nu prezinte în mod nejustificat minori în situaţii periculoase”.

În acest spot publicitar este prezentat cazul a doi minori care se plimbă nesupravegheaţi de un adult pe străzile oraşului la o oră târzie. Din spot se vede că fetiţa a părăsit locuinţa părinţilor fără a-i anunţa pe aceştia, pentru a se plimba prin oraş alături de alt minor, un băieţel, scrie b365.ro

După ce minorii realizează că s-au rătăcit în oraş, adultul din spot le spune: “Nu v-aţi rătăcit! Aţi ajuns acasă!”, situaţie neadevărată în contextul prezentat în spot.

[ads2]
Vezi aici Video cu reclama:

Cam cât crezi că a acostat reclama aceasta?

Previous Story

Video Brasov: O bătrână merge printre mașini în sensul giratoriu de la Onix. Unora ar trebui să le fie rușine

Next Story

Brasov: Locuitorii din cartierul Tractorul nemulțumiți de scurtarea liniei 2. „S-a ajuns la performanta remarcabila ca autobuzele de pe linia 2 sa circule cu o singura persoana la bord pe tronsonul Onix- Camera de Comert: soferul, care nu se poate da jos!”