Brasov. Brazii de la Primărie: La jumătate de preț, în fiecare zi, în altă piaţă

Last Updated on decembrie 21, 2015 Regia Locală a Pădurilor Kronstadt din subordinea Primăriei Braşov a decis să taie în acest an 700 de brazi pentru sărbătoarea de Crăciun. Dintre aceştia, 200 vor ajunge la şcoli, grădiniţe şi alte instituţii, iar ceilalţi sunt vânduţi în pieţele braşovene.

Pentru evitarea aglomerării conducerea regiei a decis să nu anunţe dinainte locul, ziua şi ora la care vor fi duşi brazii în piaţă. Brazii aduşi de regie sunt mult mai ieftini decât ceilalţi din piaţă şi, în plus, sunt şi foarte frumoşi.
Cei care se aflau în Piaţa Astra vineri, la câteva ore după prânz, s-au înghesuit să cumpere unul din brazii aduşi din pădurile braşovene. În câteva minute, cei 120 de brazi aduşi de reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt s-au epuizat, scrie bzb.ro

bgbgbg

„Astăzi avem 120 de brazi şi cred că-i vom vinde pe toţi, aici. Nu am anunţat în ce piaţă mergem tocmai pentru a nu crea ambuscade. Vom merge în fiecare zi în altă piaţă şi vom încerca să vindem cât de mulţi braşovenilor”, a explicat Dan Olteanu, director Regia Pădurilor Kronstadt.

[ads2]

În zilele următoare, reprezentanţii Regiei Pădurilor vor merge şi în celelalte pieţe din oraş, de unde braşovenii vor putea cumpăra brazi la cele mai mici preţuri.

Previous Story

Brasov: De Crăciun, la Coresi ai program de sărbătoare!

Next Story

Aeroportul Brașov: Parlamentarii PSD din Brașov recunosc că Victor Ponta sau alt premier nu au vrut niciodată să dea bani pentru finalizarea lucrărilor. Transmite-le un mesaj de … Crăciun: