(Video) NINGE in Brasov cu Fulgi MARI, MARI. Va pregatiti de schi? :)

Last Updated on noiembrie 24, 2015 În această dimineață a început să ningă în Brașov. De fapt mai mult o lapoviță cu fulgi mari. Dacă temperaturile vor scădea mult sub 0 grade se va transforma într-o ninsoare în toată regula.

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ninsori și vânt, valabil astăzi pentu câteva județe din țară.

Astăzi vremea va fi în general mohorâtă, cu valori termice ce se vor situa în jurul celor normale în această perioadă, chiar uşor mai ridicate în Dobrogea. Astfel, va ploua pe arii extinse în cea mai mare parte a ţării şi doar în nord-vest ploile vor avea caracter local. La munte vor predomina ninsorile, iar în zonele deluroase şi trecător în Moldova, în special seara, vor fi precipitaţii mixte, conform Realitatea TV.

[ads2]
Vezi aici Video:

Pe suprafeţe mici, se vor cumula cantitaţi de apă de peste 15 l/mp. Vântul va avea unele intensificări în sud-est şi pe crestele montane. În aceste condiţii temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

Previous Story

Acuzații GRAVE la adresa ISU Brașov și lui Raed Arafat. Planorul prăbușit putea fi găsit din prima zi dacă se respecta planul Salvatorilor Montani!

Next Story

Accident Brasov: Pieton lovit pe Calea Bucureşti